COCORICO

Cocorici Clasici

195 g

GARANȚIA PROSPEȚIMII

6,99 lei 35,85 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Descopera Cocoricii Clasici, iubiti de cei ce prefera gusturile traditionale!
Bunatati din pui savuroase și sanatoase pentru toata lumea, de la copii la seniori, produse doar din carne proaspata de pui crescut în Romania, cu 100% ingrediente și condimente naturale, fara membrana. Cocoricii sunt fabricati în Romania, dupa o reteta unica, conform recomandarilor specialiștilor nutritioniști, la cele mai înalte standarde de calitate. Au un profil nutritiv special, cu un conţinut natural de aminoacizi esenţiali, proteine, vitamine și minerale, contribuind la întarirea sistemului imunitar. Pot fi consumaţi la micul dejun, pranz sau cina, direct din pachet, fierti, prajiti în unt sau puși pe gratar 2 minute.

FaRa: slanina, alergeni, gluten, amidon, monoglutamat de sodiu, arome artificiale și membrana. A se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24h dupa deschiderea ambalajului. Pot fi consumati direct din pachet, fierti, sau pusi pe gratar 2 minute.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ingrediente: 85% carne de pui (include 40% piept de pui), apa, piele de pui, condimente în proportie variabila (piper alb, ghimbir, boia, coriandru), extract de condimente (ceapa, coaja uscata de nucșoara, piper, nucșoara, ardei iute, ulei de ceapa, ceapa prajita), sirop de glucoza, suc concentrat de sfecla roșie, sare cu nitriti (sare, conservant: nitriti de sodium), culturi starter. Produs fiert, afumat și fara membrana.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică830 kJ/199 kCal
Grăsimi14.5 g
inclusiv acizi grași saturați4.3 g
Glucide1.4 g
din care zaharuri0.8 g
Proteine15.7 g
Sare1.9 g
Fibre0.1 g