COCORICO

CocoBaked Copanele

cca 320 g

MEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 20,47 lei 64,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

CocoBaked CopaneleIncearca noile CocoBaked din copanele de pui gata coapte, delicioase!

Un produs 100% românesc, din pui proaspat Cocorico, hranit și crescut natural, pentru un aport ridicat de proteine, minerale și vitamine. Produse sanatoase și delicioase, marinate doar cu condimente naturale și-apoi coapte, dupa o rețeta unica, la cele mai Inalte standarde de calitate.
Pot fi consumate ca atare, direct din pachet sau Incalzite In cuptorul cu microunde, In tigaie ori câteva minute pe gratar. Merg bine In orice moment al zilei, ca aperitiv, In salate, sandwich-uri sau alaturi de alte preparate, acasa sau la birou.

FaRa: nitriți, aditivi, conservanți, monoglutamat de sodiu, arome artificiale, gluten. Poate fi consumat ca atare, incalzit in cuptorul cu microunde, in tigaie, sau pus cateva minute pe gratar.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 3 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ingrediente: carne de pui (origine RO), apa, sare, amestec de condimente si extract de condimente in proportie variabila, zahar de trestie, sirop de glucoza, ulei vegetal de rapita.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică755 kJ/180 kCal
Grăsimi7.8 g
inclusiv acizi grași saturați1.9 g
Glucide1.12 g
din care zaharuri0.3 g
Proteine26.37 g
Sare1.55 g
Fibre0.5 g