Evaluare Vivino

Bardul din Mircesti

Crama Mircesti Bardul din Mircesti cuvee rouge Vin rosu sec Cabernet Sauvignon & Saperavi

0,75 l
18+
140,99 lei 187,99 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Colectia Bardul din Mircesti reuneste vinuri intense, de o profunzime aparte, maturate in baricuri noi, cu un potential inalt de invechire la sticla. Procesele de vinificare alese au impact mimim asupra acestor vinuri mari, care se dovedesc a fi adevarate comori pentru cunoscatori si colectionari, iar Bardul din Mircesti Cuvee Rouge este un astfel de vin bijuterie ce poate pune lejer in umbra o intreaga suita de vinuri rosii seci. Vorbim despre un cupaj de Cabernet Sauvignon (60%) si Saperavi (40%) care abunda in arome de fructe negre, condimente dulci si ciocolata, la savoarea caruia au contribuit struguri culesi din podgoriile aflate in satul Mircesti. Strugurii au fost transformati de proaspeti in must, care a fermentat timp de treizeci de zile in cuve deschise, vinul fiind maturat apoi 24 luni in baricuri noi de stejar. Minimum 10 ani este potentialul de invechire al acestui vin splendid, de un rosu impenetrabil, care se potriveste excelent in asocieri culinare cu fripturi de vita, mezeluri condimentate si branzeturi maturate.

Miros: Parfum intens fructat, centrat pe cirese negre, mure si coacaze negre, care primesc atingeri fine de piper si trufa.

Gust: Arome bogate de fructe negre, inviorate cu accente fierbinti de condimente si cu nuante ample de ciocolata neagra.

Culoare: Rosu rubiniu intens.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 5°si 20°