Crich

Crich Crackers cu ulei extravirgin de masline si rozmarin

250 g
23,89 lei 95,56 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Biscuitii crackers italieni sarati cu ulei extravirgin de masline si rozmarin sunt o delicatesa savuroasa si gustoasa, fiind obtinuti printr-o dospire naturala care dureaza nu mai putin de 24 de ore.

Gustul deosebit este rezultatul puritatii si calitatii ingredientelor naturale provenite din agricultura ecologica, cultivate prin metode naturale in campuri lipsite de contaminare chimica.

Crich - cea mai mare gama de biscuiti organici din Italia, pentru consumatorii atenti la produse sanatoase, gustoase si naturale.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Despre producator

Crich a luat nastere in 1870 in cadrul faimoasei familii Cristofoletto. Acestia erau cunoscuti brutari si cofetari care duceau mai departe traditia nobila a produselor facute in casa.

Compania a continuat sa evolueze din dorinta de a-si largi gama de produse si este si astazi recunoscuta si apreciata la nivel mondial pentru contributia considerabila la propagarea traditiilor italienesti.

Producator

New Industry Biscotti Crich S.p.A.
Via Alcide De Gasperi, 11
31050 Zenson di Piave TV
Italia

Faina de GRaU , ulei de masline extravirgin 10%, regulator de aciditate: carbonat acid de sodiu, sare, rozmarin 0,6%, drojdie mama 0,6% ( GRaU si ORZ ), faina de ORZ maltuita , drojdie de bere, arome naturale.
Poate contine: SOIA, SESAM , MUSTAR .

Ingredientele evidentiate pot provoca alergii sau intolerante

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1837 kJ/436 kCal
Grăsimi12 g
inclusiv acizi grași saturați1.9 g
Glucide70 g
din care zaharuri2.4 g
Proteine11 g
Sare1.4 g
Fibre3 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.