FOOD & GLORY

FOOD & GLORY Pui copt 1 kg

1 kg
39,99 lei 39,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Preț pentru Premium: 35,99 lei
Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Impresioneaza orice audiența si fii gata pentru o experiența culinara excelenta, in doar câteva minute. Carnea de pui, gatita lent la o temperatura constanta, mai mica de 100 0C, este gata in doar 18 de minute. Bucura-te de o carne suculenta si frageda si pregateste-te sa primesti complimente fara efort! Food & Glory. Fine Dining. Acasa. Ai zice ca-i magie!
Producție: SC MACROMEX SRL Calea Dorobanti 32, 010553, Bucuresti A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0°C - 4°C. Dupa deschiderea ambalajului, a se consuma in 3 zile. Cuptor: Indepartati folia de protectie. Taiati puiul in jumatate cu ajutorul foarfecelor de bucatarie, asezati portiile in tava si ungeti cu sosul propriu rece. Gatiti timp de 10 minute la 250 °C. Stropiti bucatile cu sosul fierbinte si serviti. Cuptor cu microunde: Indepartati folia de protectie. Taiati puiul in jumatate cu ajutorul foarfecelor de bucatarie, puneti intr-un vas termorezistent cu capac si introduceti in cuptorul cu microunde, la putere medie (650 – 700 W), timp de 10 minute. Intoarceti bucatile de pui si introduceti la cuptor inca 3 minute. Asteptati 1 minut si serviti.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 38 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Pui copt (90%) [carcasa eviscerate de pui (91%), sare, zaharoza], sos [ulei de floarea soarelui, ulei de masline,
condiment, sare]. Produsul poate contine urme de OUA, SOIA, LAPTE si PRODUSE DERIVATE, SULFITI, PESTE, CRUSTACEE, MOLUSTE, TELINA, MUSTAR. Fara gluten.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică933 kJ/225 kCal
Grăsimi17.7 g
inclusiv acizi grași saturați3.4 g
Glucide0.1 g
din care zaharuri0 g
Proteine16.3 g
Sare0.8 g
Fibre g

Alergeni

Poate conține urme de:
Crustacee
Oua
Arahide
Soia
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.