Ben&Jerry's

Ben&Jerry's Strawberry Cheesecake Inghetata cu capsune

465 ml
43,49 lei 93,53 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Inghetata de cheesecake cu capsuni cu bucati de capsune indulcite si un vartej de fursecuri. Pentru iubitorii de cheesecake cu capsune, care si-au dorit intotdeauna un cheesecake doar pentru ei, aceasta este o aroma plina de gem si de cheesecake cu capsune.

Recomandare de servire

Se scoate din congelator cu 5 minute inainte de servire.

Despre producator

Ben & Jerry’s este o companie comerciala americana cu o traditie de peste 25 de ani. Afacerea a fost inceputa de doi prieteni, Ben si Jerry, intr-o veche benzinarie, pe care au renovat-o apoi. Doi baieti au inceput sa produca inghetate cremoase de buna calitate, cu diverse arome, care au devenit rapid populare.
Ben & Jerry’s, printre altele, isi propune sa protejeze comunitatile locale, asa ca lucreaza cu FairTrade, o organizatie non-profit care sprijina fermierii de familie. In 2005, acesta a fost primul producator de inghetata din lume care a folosit ingrediente certificate Fairtrade. In prezent, compania de inghetata face parte din echipa Unilever.

Conditii de depozitare

A se pastra la congelator la -18°C si mai jos.

Adresa producatorului

Ben & Jerry's 30 Community Drive
South Burlington, VT 05403
United States of America
Ben & Jerry’s Reggeweg 15
7447 AN Hellendoorn, Olanda

Smantana (lapte) (24%), apa, zahar, lapte degresat condensat, piure de capsune (6%), bucatele de capsune (4%), zahar pudra, uleiuri vegetale (ulei de soia total rafinat, ulei de rapita), galbenus din oua provenind de la gaini crescute in hale la sol, amidon de porumb, faina de grau, faina integrala de grau, branza (lapte) proaspata (0,9%), grasime din lapte, stabilizatori (pectina, guma guar, guma din seminte de caruba, caragenan), suc concentrat de lamaie, sare, melasa, emulsifiant (lecitine din soia), aroma naturala, agent de crestere (bicarbonat de sodiu), miere, suc concentrat de soc, corector de aciditate (acid lactic). zaharul (cu exceptia zaharului pudra) si mierea.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1021 kJ/243 kCal
Grăsimi14 g
inclusiv acizi grași saturați7.4 g
Glucide27 g
din care zaharuri24 g
Proteine3.3 g
Sare0.21 g
Fibre0 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Soia
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.