Ben&Jerry's

Ben&Jerry's Netflix&Chill'd Inghetata cu unt de arahide, pasta cu bucatele dulci si sarate de covrig si bucatele de negresa

465 ml
41,29 lei 88,80 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Inghetata cu lapte, cu unt de arahide, cu vartej de covrigi dulci si sarati si bucati de brownie. Ben & Jerry’s au facut echipa cu Netflix pentru a va oferi creatii relaxante care cu siguranta vor satisface orice pofta de dulce sau sarat.

Recomandare de servire

Se scoate din congelator cu 5 minute inainte de servire.

Despre producator

Ben & Jerry’s este o companie comerciala americana cu o traditie de peste 25 de ani. Afacerea a fost inceputa de doi prieteni, Ben si Jerry, intr-o veche benzinarie, pe care au renovat-o apoi. Doi baieti au inceput sa produca inghetate cremoase de buna calitate, cu diverse arome, care au devenit rapid populare.
Ben & Jerry’s, printre altele, isi propune sa protejeze comunitatile locale, asa ca lucreaza cu FairTrade, o organizatie non-profit care sprijina fermierii de familie. In 2005, acesta a fost primul producator de inghetata din lume care a folosit ingrediente certificate Fairtrade. In prezent, compania de inghetata face parte din echipa Unilever.

Conditii de depozitare

A se pastra la congelator la -18°C.

Adresa producatorului

Ben & Jerry's 30 Community Drive
South Burlington, VT 05403
United States of America
Ben & Jerry’s Reggeweg 15
7447 AN Hellendoorn, Olanda

Apa, smantana (lapte) (21%), lapte degresat condensat, zahar, uleiuri vegetale (soia total rafinată, cocos, rapita), arahide, faina (grau, malț de orz), galbenus din oua provenind de la gaini crescute in hale la sol, amidon, , cacao cu continut redus de grasime, zahar invertit, sare, oua, pudra de albus de ou, stabilizatori (guma guar, caragenan), emulsifianti (lecitine din soia), drojdie, extract de vanilie, agent de afanare (bicarbonat de sodiu), corector de aciditate (hidroxid de sodiu)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1156 kJ/276 kCal
Grăsimi16 g
inclusiv acizi grași saturați7.3 g
Glucide28 g
din care zaharuri22 g
Proteine5.1 g
Sare0.66 g
Fibre0 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Arahide
Soia
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.