Alnatura

Alnatura ECO Ulei de masline

500 ml
ECO
Epuizat. Disponibil : Astăzi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Uleiul de masline este o parte clasica a bucatariei mediteraneene. Pentru acest amestec de prima clasa, uleiul de masline este obtinut prin extractie blanda la rece folosind procese exclusiv mecanice.

Este potrivit pentru gatit si fiert, precum si pentru prajire iar, cu aroma sa usoara, fructata, se potriveste bine si cu sosurile pentru salate.

Uleiul de masline extravirgin Alnatura provine din agricultura ecologica.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984.

Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine.

Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor noastre. Prin urmare, judecam toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta.

Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor noastre, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7
64295 Darmstadt
Germania

Ulei de masline*.
*din agricultura ecologica.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică3367 kJ/819 kCal
Grăsimi91 g
inclusiv acizi grași saturați16 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine0.5 g
Sare0.01 g
Fibre0.5 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.