
Dr. Schar
Dr. Schar Landbrot Paine taraneasca fara gluten
275 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Produs dietetic pentru dietele fara gluten.
Despre producator
Din Tirolul de Sud in lume. Lansat ca un pionier pe o piata de nisa pentru produsele fara gluten, astazi Dr. Schär este un expert in nevoi nutritionale speciale cu o acoperire globala.
Calitatea a fost si va fi intotdeauna in centrul a tot ceea ce face Dr. Schar. De la selectarea celor mai bune cereale fara gluten pana la timpul petrecut cu oamenii.
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.
Adresa producatorului
Winkelau 9, 39014 Burgstall/Postal (BZ) ITA
Ingrediente: amidon din porumb, apa, maia 14% (faina de orez, apa), faina de hrisca 8%, faina de orez, faina de sorg, fibre vegetale (psilium), amidon din orez, sirop din orez, ulei de floarea-soarelui, proteina de soia, drojdie, agent de ingrosare: Hidroxipropilmetilceluloza; sare, aroma naturala. Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 927 kJ/220 kCal |
Grăsimi | 3 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.4 g |
Glucide | 40 g |
din care zaharuri | 2.6 g |
Proteine | 4.2 g |
Sare | 0.6 g |
Fibre | 8.2 g |
Alergeni
Soia |