Alnatura

Alnatura ECO Suc de legume

500 ml
ECO
6,69 lei 13,38 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Acest suc de legume are la baza rosii si este completat armonios de sucurile de morcovi, varza murata, telina, sfecla rosie si alte legume. Mararul si sarea de mare completeaza gustul. Sucul de legume Alnatura este ideal ca baza pentru supe si sosuri fine sau pentru a fi consumat ca atare. Toate ingredientele provin din agricultura ecologica

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984.

Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine.

Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor noastre. Prin urmare, judecam toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta.

Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor noastre, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere daca este cazul, se pastreaza in pozitie verticala la frigider si se consuma in decurs de 3 zile.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

Suc de rosii* 67%, suc de morcovi* 13%, suc de varza murata* 6%, Suc de telina* 4%, suc de sfecla rosie* 4%, suc de castraveti* 2%, boia de ardei* 2%, suc de ceapa, suc de fasole, suc de marar, sare de mare din plante (sare de mare, ierburi) *din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică80 kJ/19 kCal
Grăsimi0.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide3.5 g
din care zaharuri3.3 g
Proteine0.9 g
Sare0 g
Fibre0.6 g

Alergeni

Telina
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.