Weleda

Weleda ECO Baby Ulei pentru corp cu galbenele fara parfum

200 ml
ECO
49,99 lei 249,95 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ingrijeste, protejeaza si curata. Fara parfum. Calmeaza , ingrijeste si previne deshidratarea si iritatiile pielii. Contine doar ulei natural. Ideal pentru masajul bebelusului. Produs testat dermatologic, foarte prietenos cu pielea, recomandat chiar si pielii foarte sensibile. Fara conservanti, parfumuri si coloranti sintetici sau materii prime provenite din uleiuri minerale.

Instructiuni de utilizare:

Se aplica pe o bucata de vata sau pe o discheta demachianta. Se maseaza cu miscari usoare corpul sau se foloseste pentru zonele cu piele uscata. Recomandat pentru ingrijirea zilnica, dupa baie sau ca ulei de masaj.

Atentionari speciale :

Evitati contactul cu ochii!

Despre producator :

Fondata în 1921 ca laborator farmaceutic, cu gradina proprie de plante medicinale, Weleda este astazi un producator mondial de cosmetice naturale si de produse farmaceutice.

Inca de la infiintare, Weleda si-a structurat foarte clar principiile care vor predomina in cadrul companiei: Produsele sunt create pentru a sprijini oamenii, pentru a le mentine, a le imbunatati si a le reda sanatatea. Sustenabilitatea fiind unul dintre pilonii principali.

 

Instructiuni de depozitare :

A se pastra la 18 - 25°C.

Adresa producatorului:

Piata Montreal nr 10

Galeriiile WTC, sector 1 Bucuresti

Romania


 

Ulei din seminte de susan, Extract din flori de Galbenele.