Dove

Dove Men+Care Gel Dus Clean Comfort

0,7 l
40,89 lei 58,41 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dove Men+Care Gel Dus Clean Comfort 700ml

Gel de duș și șampon pentru față și corp Dove Men+Care Clean Comfort ce oferă hrănire pielii timp de 24h cu un amestec microhidratant.

Despre produs:

Pentru o piele cu aspect sănătos întreaga zi – șamponul și gelul de duș pentru față și corp Dove Men+Care Clean Comfort hidratează pielea și îi oferă un aspect sănătos

24h de hrănire cu un amestec microhidratant – gelul de duș Clean Comfort conține un amestec microhidratant ce hrănește pielea continuu pe toată durata zilei

Mod de utilizare – pune o cantitate generoasă de gel de duș în palme. Masează spuma pe corp și simte efectul revigorant și hidratant înainte de a clăti.

Realizat cu grijă: gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort este aprobat PETA – Politică globală împotriva testării pe animale și vine într-un recipient 100% din plastic reciclat*.

Dacă vrei să ai pielea hidratată și cu aspect sănătos, întreaga zi folosește gelul de duș pentru față și corp Dove Men+Care Clean Comfort! Gelul de duș conține ingrediente hidratante pe bază de plante și nutrienți ce lasă pielea hrănită, cu un aspect sănătos. Pune o cantitate generoasă de gel de duș în palme și masează până când face spumă. Revigorează-te și bucură-te de spuma bogată, înainte de a clăti. Acest gel de duș este aprobat PETA – Politică globală împotriva testării pe animale, cu un ambalaj 100% din plastic reciclat*. Așadar, Dove Men + Care este alegerea potrivită!

*excluzând etichetele
Pastrati produsul ferit de lumina directa a soarelui. Urmati instructiunile de pe ambalaj.