Beyond Meat

Beyond Meat Smash Burger 2X76g

152 g
20,99 lei 138,09 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Alternativa vegetala pentru burger

Recomandare de preparare

A nu se recongela dupa decongelare. A se consuma in maximum 3 zile de la decongelare. Ambalate in atmosfera protectoare.

Decongelati produsul in frigider inainte de preparare.
A se consuma doar gatit, dupa preparare termica: Incalziti o tigaie antiaderenta la o temperatura medie-ridicata sau la  gratar la o temperatura ridicata si presati produsul cu o spatula*. Gatiti burgerii timp de 8 minute ( 4 minute pe fiecare parte). *Daca este nevoie, folositi o bucata de hartie de copt intre burger si spatula pentru a preveni lipirea.

Despre producator

Beyond Meat, este o companie “altfel”. Fondata in anul 2009 de avocatul vegan Ethan Browne, compania a devenit lider de piata pentru burgerii pe baza de plante asemanatori celor din carne.

Totul a inceput cu doua intrebari simple : ''De ce avem nevoie de un animal pentru a produce carne? De ce nu putem sa producem carne din plante?"

Compania Beyond Meat ne-a aratat ca se poate produce carne din plante si ca produsele pe baza de plante pot fi mai savuroase si mai sanatoase decat cele pe baza de proteina animala.

Conditii de depozitare

A se depozita la -18C.

Adresa producatorului

Industrieweg 44, 2382 Zoeterwoude
The Netherlands

Apa, proteine de mazare* (16%), ulei vegetal de rapita, ulei de cocos, proteina de orez, arome, stabilizatori (metilceluloza), amidon de carofi, extract de mere, colorant (rosu din sfecla), maltodextrina, extract de rodie, sare, sare de potasiu, suc de lamaie concentrat, otet de porumb, pulbere de morcov deshidratat, emulgator (lecitina de floarea soarelui) .
*Persoanele cu alergii la legume precum mazarea trebuie sa fie precaute atunci cand introduc proteina de mazare in dieta lor zilnica deoarece exista posibilitatea unei alergii. Produsul nu contine arahide sau fructe cu coaja lemnoasa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică968 kJ/233 kCal
Grăsimi18 g
inclusiv acizi grași saturați4.8 g
Glucide4.3 g
din care zaharuri0.6 g
Proteine15 g
Sare0.93 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.