-30 %

Beyond Meat

Beyond Meat Chiftele vegetale

200 g
Până la 04.05
18,19 lei  25,99 lei
90,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un produs italienesc pe baza de plante, chiftelutele aromate se pot servi peste spaghete, asezonate cu sos rosu, condimentat dupa gust, impreuna cu un pahar de vin .

Instructiuni  de servire

Decongelati produsul in frigider inainte de preparare. A nu se recongela. A se consuma produsul doar gatit, dupa preparare termica.

Despre producator

Beyond Meat, este o companie “altfel”. Fondata in anul 2009 de avocatul vegan Ethan Browne, compania a devenit lider de piata pentru burgerii pe baza de plante asemanatori celor din carne.

Totul a inceput cu doua intrebari simple : ''De ce avem nevoie de un animal pentru a produce carne? De ce nu putem sa producem carne din plante?"

Compania Beyond Meat ne-a aratat ca se poate produce carne din plante si ca produsele pe baza de plante pot fi mai savuroase si mai sanatoase decat cele pe baza de proteina animala.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi de -18 °Celsius

Adresa producatorului

Industrieweg 44, 2382 Zoeterwoude, The Netherlands

Apa, proteina de mazare (14%), ulei vegetal de rapita, ulei vegetal de cocos, arome, proteina de orez, drojdie uscata, stabilizatori (metilceluloza), amidon de cartofi, sare, sare de potasiu, condimente, plante aromatice in proportie variabila 0.5% (patrunjel, rozmarin, salvie, busuioc, oregano), extract de mere, pudra din usturoi deshidratat, otet de porumb, suc de lamaie concentrat, pudra din ceapa deshidratata, extract de rodie, emulgator (lecitina de floarea soarelui), colorant rosu (sfecla), maltodextrina, pulbere din morcov deshidratat.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1035 kJ/249 kCal
Grăsimi18 g
inclusiv acizi grași saturați5.2 g
Glucide4.4 g
din care zaharuri0.1 g
Proteine16 g
Sare1 g
Fibre g