
Ana Pan
Ana Pan Savarina 2*120g
240 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Savarina Ana Pan este realizata din crusta speciala, insiropata, umpluta cu frisca naturala si decorata cu gel de fructe. Un desert clasic, cunoscut si apreciat de toata lumea.

Despre producator
Ana Pan s-a nascut in 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal. Compania a ramas la fel de pasionata dupa produsele naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate dupa retete traditionale.
Conditii de depozitare
Temperaturi cuprinse intre 2- 8°Celsius

50% sirop [apa, zahar, coaja rasa de portocala si lamaie (glucoza si sirop de fructoza, coaja rasa de portocala si lamaie, zahar, aroma naturala, regulator de aciditate: acid citric, conservant: DIOXID DE SULF ), rom, esenta vanilie, esenta rom], 25% FRISCA (SMANTANA UHT, zahar, esenta de vanilie), 20,8% blat savarina (faina de GRAU, OU, ulei de floarea-soarelui, zahar, drojdie, LAPTE praf integral, coaja rasa de lamaie, sare), gel décor (zahar, apa, sirop de glucoza, agent gelatinizant pectine, acidifiant: acid citric, agenti de sechestrare: citrati de sodiu, conservant: sorbat de sodiu, agent de intarire: clorura de calciu, aroma, coloranti: acid carminic, caramel cu SULFIT de amoniu).
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 1005 kJ/240 kCal |
| Grăsimi | 11.14 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 6.21 g |
| Glucide | 32.26 g |
| din care zaharuri | 22.4 g |
| Proteine | 2.49 g |
| Sare | 0.06 g |
| Fibre | g |
Alergeni
| Cereale care contin gluten |
| Oua |
| Lapte |
| Dioxid de sulf si sulfiti |
| Poate conține urme de: |
| Arahide |
| Soia |
| Fructe cu coaja |
| Seminte de susan |