Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

Ana Pan

Ana Pan Savarina 2*120g

240 g
23,29 lei 97,04 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Savarina Ana Pan este realizata din crusta speciala, insiropata, umpluta cu frisca naturala si decorata cu gel de fructe. Un desert clasic, cunoscut si apreciat de toata lumea.

Despre producator

Ana Pan s-a nascut in 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal. Compania a ramas la fel de pasionata dupa produsele naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate dupa retete traditionale.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 2- 8°Celsius

50% sirop [apa, zahar, coaja rasa de portocala si lamaie (glucoza si sirop de fructoza, coaja rasa de portocala si lamaie, zahar, aroma naturala, regulator de aciditate: acid citric, conservant: DIOXID DE SULF ), rom, esenta vanilie, esenta rom], 25% FRISCA (SMANTANA UHT, zahar, esenta de vanilie), 20,8% blat savarina (faina de GRAU, OU, ulei de floarea-soarelui, zahar, drojdie, LAPTE praf integral, coaja rasa de lamaie, sare), gel décor (zahar, apa, sirop de glucoza, agent gelatinizant pectine, acidifiant: acid citric, agenti de sechestrare: citrati de sodiu, conservant: sorbat de sodiu, agent de intarire: clorura de calciu, aroma, coloranti: acid carminic, caramel cu SULFIT de amoniu).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1005 kJ/240 kCal
Grăsimi11.14 g
inclusiv acizi grași saturați6.21 g
Glucide32.26 g
din care zaharuri22.4 g
Proteine2.49 g
Sare0.06 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Lapte
Dioxid de sulf si sulfiti
Poate conține urme de:
Arahide
Soia
Fructe cu coaja
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.