
Dr. Schar
Dr. Schar Ciabatta fara gluten
200 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Ciabatta fara gluten. Perfecta pentru ingredientele italiene preferate sau pentru ingredientele tale preferate in general. Facuta cu mestesug, simplitate... si maia!

Despre producator
Din Tirolul de Sud in lume. Lansat ca un pionier pe o piata de nisa pentru produsele fara gluten, astazi Dr. Schär este un expert in nevoi nutritionale speciale cu o acoperire globala.
Calitatea a fost si va fi intotdeauna in centrul a tot ceea ce face Dr. Schar. De la selectarea celor mai bune cereale fara gluten pana la timpul petrecut cu oamenii.
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.
Adresa producatorului
Winkelau 9, 39014 Burgstall/Postal (BZ) ITA
amidon de porumb , apa , maia (amestec din faina de orez si apa) 12% , faina de porumb , faina de orez , fibra vegetala (psyllium) , agent de ingrosare: hidroxipropil metil celuloza ; proteine de soia , ulei de floarea soarelui , drojdie , ulei de masline extra virgin 0.9% , sare , acizi: acid citric , acid tartaric . Poate contine urme de lupin, mustar si susan.
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 976 kJ/231 kCal |
| Grăsimi | 3.3 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 0.6 g |
| Glucide | 42 g |
| din care zaharuri | 3.9 g |
| Proteine | 4.6 g |
| Sare | 1.2 g |
| Fibre | 6.8 g |
Alergeni
| Soia |
| Poate conține urme de: |
| Mustar |
| Seminte de susan |
| Lupin |