Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

Dr. Schar

Dr. Schar Ciabatta fara gluten

200 g
25,29 lei 126,45 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ciabatta fara gluten. Perfecta pentru ingredientele italiene preferate sau pentru ingredientele tale preferate in general. Facuta cu mestesug, simplitate... si maia!

Despre producator

Din Tirolul de Sud in lume. Lansat ca un pionier pe o piata de nisa pentru produsele fara gluten, astazi Dr. Schär este un expert in nevoi nutritionale speciale cu o acoperire globala.

Calitatea a fost si va fi intotdeauna in centrul a tot ceea ce face Dr. Schar. De la selectarea celor mai bune cereale fara gluten pana la timpul petrecut cu oamenii.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.

Adresa producatorului

Winkelau 9, 39014 Burgstall/Postal (BZ) ITA

amidon de porumb , apa , maia (amestec din faina de orez si apa) 12% , faina de porumb , faina de orez , fibra vegetala (psyllium) , agent de ingrosare: hidroxipropil metil celuloza ; proteine de soia , ulei de floarea soarelui , drojdie , ulei de masline extra virgin 0.9% , sare , acizi: acid citric , acid tartaric . Poate contine urme de lupin, mustar si susan.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică976 kJ/231 kCal
Grăsimi3.3 g
inclusiv acizi grași saturați0.6 g
Glucide42 g
din care zaharuri3.9 g
Proteine4.6 g
Sare1.2 g
Fibre6.8 g

Alergeni

Soia
Poate conține urme de:
Mustar
Seminte de susan
Lupin
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.