
Obio
Obio ECO Cacao Liquor (pasta de cacao) raw
250 gLivrare în 2 ore
Preț Xtra:
83,24 lei
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)
Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!
De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.
✓ FARA ZAHAR ADAUGAT
✓ CERTIFICAT BIO
✓ VEGAN
✓ FARA GLUTEN
✓ FARA LACTOZA
Produs certificat organic.
Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!
De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.
100% cacao * (*din agricultura ecologica)
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 2423 kJ/588 kCal |
Grăsimi | 51.6 g |
inclusiv acizi grași saturați | 32.3 g |
Glucide | 4.7 g |
din care zaharuri | 0.1 g |
Proteine | 14 g |
Sare | 0.01 g |
Fibre | 24.5 g |