Pietro Coricelli
P. Coricelli Ulei de masline extravirgin
1 lLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli este produs din cele mai bune masline coapte din Bazinul Mediteraneean. Aceste masline sunt selectate de specialistii Pietro Coricelli pentru caracteristicile lor speciale: gust deosebit, parfum delicat, corpolenta, aciditate minima (maximum 0.4%). Este un ulei de masline recomandat pentru a fi folosit a crudo'.
Este ideal pentru salate, dar in acelasi timp este recomandat pentru carne sau peste si alte retete ce necesita un dressing delicat.
Conditii de pastrare
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5-25 grade Celsius.
Despre producator
Pietro Coricelli produce ulei de masline inca din anul 1939 in Spoleto, avand are o istorie tipic italiana, pastrand traditia dar in acelasi timp punand un accent mare pe inovatii si cercetare. Dezvoltarea firmei a fost confirmata de succesul obtinut pe piata interna si internationala, cu produse de marca si marci proprii.
Producator
PIetro Coricelli SpA.
Loc. Madonna di Lugo, 44 06049 Spoleto – PG
Italia
Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 3378 kJ/822 kCal |
Grăsimi | 91.3 g |
inclusiv acizi grași saturați | 13 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Fibre | 0 g |