Johnson's

Johnson's Baby Lotiune de spalare 2-in-1 Cottontouch pentru nou-nascuti

500 ml
29,99 lei 59,98 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Johnson's Lotiune de spalare 2-in-1 Cottontouch™ pentru nou-nascuti
 Pielea bebelusului dvs. este cu pana la 30% mai subtire decat a dvs. si are nevoie de o ingrijire extrem de blanda si delicata.

cu eficienta dovedita clinic pentru nou-nascuti
Hipoalergenic* si cu pH echilibrat
Usor de clatit, nu lasa reziduri
in amestec cu bumbac adevarat

Alegem doar ingrediente de inalta calitate, care sunt delicate pentru bebelusi. De aceea, am inlaturat peste 400 de ingrediente care nu indeplinesc standardele noastre Best for Baby™ protectie contra uscarii
formula care reduce la minimum riscul de alergii.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, cocamidopropil betaina, laurat de sorbitan PEG-80, decil glucozida, gossypium herbaceum (bumbac), etilhexilglicerina, citrat de gliceride de palmier hidrogenate, lecitina, acid de cocos, oleat de gliceril, coco-glucozida, acrilati de acrilati/alpocrilati de sodiu/clorici , Diacetat de glutamat tetrasodic, acid citric, hidroxid de sodiu, palmitat de ascorbil, tocoferol, fenoxietanol, benzoat de sodiu, parfum.

Produsul si ingredientele se pot schimba. Verificati intotdeauna eticheta inainte de a cumpara si utiliza acest produs.