Johnson's

Johnson's Baby Gel de dus spumant pentru copii

0,75 l
32,99 lei 43,99 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Johnson'sGel de dus spumant pentru copii. Pe masura ce copilul tau creste, pielea lui necesita ingrijire speciala. Produsele noastre sunt create special pentru a fi delicate cu pielea inca in dezvoltare a copilului.
Delicat cu ochii precum apa.
Hipoalergenic.
Curata fara a usca pielea sensibila.
Testat de dermatologi si pediatri.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, cocamidopropil betaina, PEG-80 sorbitan laurat, glicerina, PEG-150 pentaeritritil tetrastearat, etilhexilglicerina, acid de cocos, distearat de glicol, PPG-2 hidroxietil cocamida, decil glucozida, metil cocoil taurat de sodiu, clorhidrat de sodiu , acid formic, fenoxietanol, benzoat de sodiu, parfum
Bold = derivat natural.