Johnson's

Johnson's Baby Sampon cu musetel pentru bebelusi

0,75 l
28,99 lei 38,65 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Johnson's sampon cu musetel pentru bebelusi
 Pielea nou-nascutilor este extrem de delicata. De aceea, ne-am perfectionat formulele de peste 125 de ani, astfel incat acum toate sunt si mai delicate. Delicat asupra ochilor precum apa Hipoalergenic si cu pH echilibrat cu parfum de musetel testat de pediatri si dermatologi.Alegem doar ingrediente de inalta calitate, care sunt delicate pentru bebelusi. De aceea, am inlaturat peste 400 de ingrediente care nu indeplinesc standardele noastre Best for Baby™.
Formula care reduce la minimum riscul de alergii.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, cocamidopropil betaina, decil glucozida, cocoil Isetionat de sodiu, polyquaternium-10, acid de cocos, glicerina, metil cocoil taurat de sodiu, laurat de sorbitan PEG-80, distearat de PEG-150, clorura de sodiu, EDTA disodic, benzoat de sodiu, BHT, acid citric, , Parfum

Produsul si ingredientele se pot schimba. Verificati intotdeauna eticheta inainte de a cumpara si utiliza acest produs.