Johnson's

Johnson's Baby Lotiune 2 in 1 de spalare si sampon, din cap pana-n picioare

500 ml
24,99 lei 49,98 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

JOHNSON's® 2 in 1 Lotiune de spalare si sampon, din cap pana-n picioare curata delicat parul si scalpul. Hipoalergenic* si cu pH echilibrat. Adecvat din prima zi. Testat de pediatri si dermatologi. *formula care reduce la minimum riscul de alergii.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, cocamidopropil betaina, PEG-80 laurat de sorbitan, glicerina, tetrastearat de pentaeritritil PEG-150, etilhexilglicerina, acid de nuca de cocos, hidroxietil cocamida PPG-2, decil glucozida, metil cocoil taurat de sodiu, clorura de sodiu, acidul benzoxietan, acidul benzoxietan de sodiu, parfum.