Listerine

Listerine Total Care Apa de gura

1 l
48,29 lei 48,29 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cea mai Avansata si Completa Protectie LISTERINE

6 Benefecii in 1:

  1. Reduce placa dentara;
  2. Dinti mai puternici;
  3. Mentine albul natural al dintilor;
  4. Protejeaza impotriva inflamarii gingiilor;
  5. Elimina bacteriile;
  6. Ofera respiratie proaspata de lunga durata.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

 

Apa, alcool, sorbitol, poloxamer 407, acid benzoic, clorura de zinc, eucalyptol, zaharina de sodiu, salicilat de metil, timol, aroma, mentol, fluorura de sodiu, benzoat de sodiu, sucraloza, CI 16035, CI 42090 ppm (contine 220 ppm de sodiu.).