Listerine

Listerine Total Care Apa de gura protectie impotriva tartrului

500 ml
33,79 lei 67,58 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru un zambet mai increzator, folositi listerine total care ofera protectie impotriva Tatratului de 2 ori pe zi. Actiune dovedita clinic, cu 6 Beneficii:
■ Protejeaza impotriva microbilor timp de 12 ore
■ intareste smaltul dintilor
■ Protejeaza impotriva cariilor
■ Reduce placa bacteriana 
■ Protejeaza gingiile 
■ improspateaza respiratia
Recipient fabricat 50% din material plastic reciclat. Eliminati recipientul cu tot cu capac.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, alcool, sorbitol, poloxamer 407,
Acid benzoic, clorura de zinc, eucaliptol, salicilat de metil, timol, benzoat de sodiu, fluorura de sodiu, mentol, sucraloza, Aroma, Sodium Saccharin, CI 42090. Contine fluorura de sodiu (220 ppm F).