Corcova

Corcova Sauvignon Blanc Vin alb sec

0,75 l
18+
42,99 lei 57,32 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Are arome complexe si fructate (de citrice, papaya, mere verzi, kiwi), imbogatite cu note delicate, vegetale si ierboase. Este un vin alb de o tipicitate clasica pentru acest soi. Este vivace cu o aciditate ridicata ce-i confera prospetime si intensitate. Senzatia finala remanenta este prelunga, cu note de merisor.

Instructiuni de folosinta

Pozitia sticlei culcata, ferit de lumina directa la o temperatura de circa 12-14 °C si o umiditate de 50%-70%.
A se servi la temperatura corecta in functie de soiul vinului, si in paharul si decantorul (daca este cazul) recomandat de sommelier. Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

“Vinul e viata” spunea scriitorul roman Petronius. E un citat pe care aici, la Corcova, oamenii il au la suflet. Pentru echipa Roy & Damboviceanu, vinul inseamna continuarea unei traditii cu aroma de noblete si aventura, dar si munca, investitie, risc; inseamna o viata frumoasa, cu o istorie apreciata la justa valoare si cu un viitor ce se construieste in fiecare zi si aspira sa fie pe masura trecutului.

Podgoria Corcova Roy & Damboviceanu cuprinde, in acest moment, 70 de hectare pe care au fost replantate soiurile traditionale ale locului, existente si pe vremea mosiei Bibestilor, incluse in soiurile autorizate DOC Mehedinti-Corcova: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Feteasca Neagra, Muscat Ottonel, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier, precum si un soi nou, Syrah.

Credem ca vinul este mai mult decat ceea ce bei si savurezi. El poarta un sens incontestabil al locului, iar francezii au chiar un cuvant pentru asta: se numeste terroir.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Corcova, 227125, Jud Mehedinți, Romania.

Struguri proveniti din urmatoarele soiuri: Sauvignon Blanc.

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.