Nivea

Nivea Sampon masculin Deep Revitalizing

400 ml
28,99 lei 72,48 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Samponul Nivea Men Deep curata in profunzime si revitalizeaza scalpul.

Formula cu electroliti si carbon elimina excesul de sebum si reziduurile de la produsele de styling, revitalizand scalpul si lasand o senzatie de prospetime de lunga durata.

Despre producator:
Micul magazin de sapunuri si lumanari pe care William Colgate l-a fondat in New York la inceputul secolului al XIX-lea este acum, peste 200 de ani mai tarziu, o companie cu adevarat globala, care deserveste sute de milioane de clienti din intreaga lume.

Beiersdorf este o companie internationala de cosmetice care este considerata fondatorul ingrijirii moderne a pielii. Este dedicat satisfacerii nevoilor individuale ale clientilor de mai bine de 130 de ani, pe baza expertizei sale in cercetarea si dezvoltarea de produse inovatoare. Biersdost include marcile NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin si Hansaplast.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra intr-un loc uscat. Odata deschis, utilizati in decurs de 6 luni.

Adresa producator:
Unnastrasse 48
20245 Hamburg
Germania

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, PEG-3 Distearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Parfum, CI 61570, CI 77266, CI 16035, CI 10316