Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Pronat

Pronat ECO Faina de malai Bramata

0,6 kg
ECO
8,49 lei 14,15 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Preț Xtra:

7,64 lei

Țara: Austria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Făină Bio de mălai Bramata, 600g
Conține: făină de mălai* Bramata. * din culturi certificate ecologic Făina de mălai este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Poate  fi folosită cu succes pentru mămăligă, gnocchi, produse de panificație și multe alte preparate culinare. Mod de preparare: În gastronomie, făina de mălai este utilizată în general pentru prepararea mămăligii, după numeroase rețete, inclusiv la  prepararea dulciurilor.Pentru o masă echilibrată, porumbul ar trebui combinat cu legumele care conțin aminoacizi. Poate fi utilizat în combinații diverse, cu pătrunjel, mărar, lămâie, etc. pentru prepararea produselor din pește, șnițele, etc.Făina de mălai este mai bogată în grăsimi și zaharuri și conține cantități moderate de potasiu și fosfor. Nu conține gluten, este sărac în doi aminoacizi esențiali, lisina și triptofanul; respectivii aminoacizi. Nutrienții esențiali care se regăsesc în făina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul și vitamina B5. Valori nutrițitonale/100 g: Valoare energetică: 1450 kJ / 350 kcal Grăsimi: 3.0 g -din care acizi grași saturați: 0.7 gCarbohidrați: 74.0 g- din care zaharuri: 6.0 gFibre: 1.1 gProteine: 7.6 gSare: 0.003 g Conținut: 600g Țara de origine: UE Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalajCondiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L. În gastronomie, făina de mălai este utilizată în general pentru prepararea mămăligii, după numeroase rețete, inclusiv la prepararea dulciurilor. Pentru o masă echilibrată, porumbul ar trebui combinat cu legumele care conțin aminoacizi. Poate fi utilizat în combinații diverse, cu pătrunjel, mărar, lămâie, etc. pentru prepararea produselor din pește, șnițele, etc.

făină de mălai* Bramata.
* din culturi certificate ecologic

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1450 kJ/350 kCal
Grăsimi3 g
inclusiv acizi grași saturați0.7 g
Glucide74 g
din care zaharuri6 g
Proteine7.6 g
Sare0 g
Fibre1.1 g