Sonett

Sonett ECO Detergent lichid pentru rufe albe si colorate - lavanda

2 l
ECO
75,99 lei 38,00 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Descriere produs:

Un detergent bio cu ulei esential de lavanda potrivit pentru haine albe si colorate din bumbac, in, canepa, si mixturi de tesaturi. Ingredientele sunt biodegradabile si prietenoase cu pielea. Formula speciala care face fata spalarilor inclusiv cand duritatea apei este ridicata. 

Instructiuni de utilizare:

Spala la temeperaturi cuprinse intre 30 si 95 °C. Nu se recomanda pentru lana, matase, si microfibre. Se poate ulitiza in masina de spalat.

Atentionari speciale :

A nu se pastra la indemana copiilor. In caz de ingerare accidentala, consultati un medic si prezentati acest pachet.

Despre producator :

 

Din 1977, Sonett este un pionier in domeniul farmaciei ecologice, o farmacie prietenoasa cu mediul si corpul uman. Sonett produce praf de spalat, detergenti lichizi, tablete pentru masina de spalat vase si alte produse eficiente pentru o casa curata. Din ce in ce mai mult, vei gasi in produs, materii prime din agricultura dinamica sau ecologica, precum uleiul de masline, rapita sau de cocos, grasimea de palmier sau uleiurile esentiale.

Sonett refuza sa foloseasca aditivi nocivi pentru mediu si sanatatea umana.

Materiile prime folosite in productie provin din agricultura biodinamica,ecologica sau colectare libera.Prin urmare, produsele Sonett sunt 100% biodegradabile si hipoalergenice. Apa folosita in productie este ritmata biodinamic si la produsele Sonett se adauga amestecuri de ierburi puternice din punct de vedere energetic si esenta de pietre si metale pretioase.

Sonett este singurul producator de farmacie ecologica care detine doua certificate ecologice.

Instructiuni de depozitare :

La temperatura camerei. A se pastra intr-un recipient uscat si sigilat.

Adresa producatorului:

Sonett GmbH

Ziegeleiweg 5

Deggenhausen

Německo

 

Sapun din ulei de rapita/floarea soarelui ecologic 5-15%, Surfactanti din zaharuri 5-15%, Sulfat de alcool din ulei de cocos 5-15%, Alcool vegetal (Etanol) 1-5%, Ulei de ricin sulfatat <1%, Citrat <1%, Ulei de lavanda ecologic <1%, Aditivi balsamici din plante ecologice/salbatice <1%, Apa vitalizata