Biolu

Biolu ECO Detergent lichid pentru rufe albe si colorate - portocale

1 l
ECO
32,39 lei 32,39 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Descriere produs:

Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu extract din floare de portocal, din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scazute.

Instructiuni de utilizare:

Mod de folosire:pentru spalare manuala: diluati 60 ml de detergent in 5 litri de apa;pentru masina de spalat: puneti 100 ml detergent direct in cuva masinii de spalat, impreuna cu hainele.

Atentionari speciale :

A nu se pastra la indemana copiilor. In caz de ingerare accidentala, consultati un medic si prezentati acest pachet.

Despre producator :

Nivel produce detergenti si cosmetice ecologice de peste 30 de ani, in Lucca, Toscana si este supus constant verificarilor stricte si amanuntite. Intreaga gama de produse este certificata, inovatoare si ecologica si fiecare proces de productie respecta principiile durabilitatii si echitatii sociale.Nivel impartaseste convingerea ca „a duce un stil de viata ecologic si durabil depinde de propriile noastre actiuni zilnice”. Scopul, este sa lasam generatiilor viitoare o lume mai sanatoasa si un stil deviata sanatos si durabil.

Angajamentul social vizeaza in special conservarea mediului marin

Garantiile NIVEL:

Nivel verifica prezenta metalelor, care ar putea provoca alergii, in fiecare lot de produse. Toate produsele sunt produse cu apa tinuta sub control microbiologic constant, demineralizata si sterilizata cu raze UV.

Toate produsele Nivel sunt testate dermatologic. Testul este efectuat pentru a garanta compatibilitatea pielii. Testul este efectuat de un laborator de analize autorizat de Ministerul Sanatatii si efectuat de un medic dermatolog pe 20 de voluntari.Toate produsele sunt vegane, ceea ce inseamna ca toate ingredientele utilizate pentru fabricarea produsului nu au fost testate pe animale si nici produsul nu contine ingrediente de origine animala sau OMG-uri.

Instructiuni de depozitare :

La temperatura camerei.A se pastra intr-un recipient uscat si sigilat.

Adresa producatorului:

Sonett GmbH

Ziegeleiweg 5

Deggenhausen

Německo

 

Aqua, Sodium Citrate, Coco-Glucoside, Potassium Cocoate, Potassium Hydroxide, Sodium Cocosulfate, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Glycerin, Sodium Hydrogencarbonate, Sodium Chloride, Limonene** *Organic
** Din ulei esential natural