Sabio

Sabio Pudra naturala pentru bebelusi

85 g
33,29 lei 391,65 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Realizata numai din ingrediente naturale, testata dermatologic si hipoalergenica, are o mare capacitate de absorbtie a umezelii de scutec si de calmare a pielii bebelusului si un pH potrivit pentru pielea sensibila

Nu contine talc, conservanti, uleiuri esentiale si nici parfumParfumata natural, numai cu pudra din flori de musetel.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare:

Imediat dupa baita sau dupa schimbarea scutecului, pudrati-va palmele cu o cantitate potrivita de pudra si aplicati-o cu miscari delicate pe pielea bebelusului, pentru a o pastra uscata, protejata si frumos mirositoare. Aplicarea pudrei va crea un strat fin, matasos si protector, care va elimina frictiunea si iritatiile de scutec.

Atentionari speciale:

Evitati contactul pudrei cu ochii, nasul si gura bebelusului. Dupa folosire, inchideti recipientul.

Numai pentru uz extern. Nu lasati la indemana copiilor.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

 

zea mays (corn) starch/amidon de porumb, kaolinite/argila alba, maranta arudinacea root powder/pudra arrowroot, anthemis nobilis flower powder/pudra de flori de musetel, aloe barbadensis leaf powder/pudra de aloe vera.