BIC

BIC Kids Visa Markere de colorat lavabile, diverse culori

18 buc
23,79 lei 1,32 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: Africa de Sud,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produsele din gama BIC Kids ofera instrumente de coloriaj concepute pentru a oferi copiilor unelte usor de folosit, pentru a ii ajuta sa creasca si pentru a le dezvolta creativitatea. Markerele de colorat BIC Kids Visa produc o linie fina de 0.9 mm pentru a desena linii clare dar si detalii de colorat complexe. 
 In plus, nu trebuie sa te ingrijorezi in cazul in care copiii deseneaza pe hainutele lor. Cernelurile pe baza de apa se spala de pe majoritatea tesaturilor.
 Markerele de colorat BIC Kids Visa sunt dezvoltate folosind o cerneala speciala care nu se usuca – chiar si daca markerul este lasat neacoperit timp de 3 luni.
 BIC Kids Visa reprezinta o marca de calitate: aceste markere de colorat sunt produse in fabricile BIC bazate pe cunostinte onorabile. Instrumentul de colorat, capacul cat si pensula vin in cele mai vesele culori. Desenul este plin de zambete cu BIC.

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov

0