Finish

Finish Tablete pentru curatat masina de spalat vase

3 buc
34,49 lei 11,50 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Depuneri de grasime in masina de spalat vase?
Finish Tablete pentru ingrijirea masinii de spalat vase ofera 100% MAI MULTA PUTERE DE DEGRESARE*, PENTRU O CURATARE IGIENICA A MASINII DE SPALAT VASE.
*de 2 ori mai multa putere de degresare fata de folosirea doar a detergentului sub forma de tablete Finish All in 1 Max.
Pe masura ce masina dvs. de spalat vase rezolva problema vaselor murdare, pot ramane resturi de grasime si de murdarie care se acumuleaza in interior. Acest lucru poate afecta performanta masinii si chiar poate crea un mediu neigienic. Datorita formulei sale de degresare puternice, tableta Finish pentru ingrijirea masinii de spalat vase indeparteaza grasimea si murdaria din interiorul acesteia si lasa vasele curate, pentru o curatare igienica a masinii de spalat vase.
Potrivit pentru toate masinile de spalat vase. A se utiliza intr-un ciclu obisnuit.

SODIUM CARBONATE
SODIUM CITRATE FATTY ALCOHOL ALKOXYLATE 2- propenoic acid, homopolymer, sodium salt, sulfonated SODIUM SULFATE AQUA DIMETHICONE SUBTILISIN SODIUM CHLORIDE PROPYLENE GLYCOL POLYVINYL ALCOHOL TITANIUM DIOXIDE SODIUM SILICATE LIMONENE COLORANT PARFUM