Finish

Finish Sare pentru masina de spalat vase

1,5 kg
14,59 lei 9,73 lei/kg

Livrare în 2 ore

500+ favoritele clientului

Țara: Turcia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Finish Sare pentru masina de spalat vase, 1,5 kg
Doar o masina de spalat vase intretinuta corect spala mult si bine. Depunerile de calcar pot reduce rapid eficienta masinii dvs. de spalat vase. Finish Sare de Curatare are o PUTERE DE ACTIUNE DE 5X MAI MARE si este special granulata pentru utilizarea in masina de spalat vase. Puritatea (granulelor sale) sa asigura functionarea eficienta a unitatii anticalcar a masinii de spalat vase impotriva depunerilor de calcar. De asemenea, ajuta la protejarea impotriva petelor si a urmelor de apa ce se acumuleaza pe vesela si sticlarie.
Important: alte saruri de curatare pot contine impuritati, cum ar fi fier sau carbonati, care pot deteriora unitatea anticalcar a masinii de spalat vase.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Sodium Chloride