BIC

BIC Hybrid Flex3 Aparate de ras reincarcabile pentru barbati, cu 3 lame mobile nano-tech - Pachet 1 maner + 4 rezerve

1 buc
27,19 lei 27,19 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cu aparatul de ras cu rezerve BIC Hybrid 3 Flex pentru barbati nu veti mai ramane fara lame, iar ambalajul reciclabil permite reducerea impactului pe care BIC il are asupra mediului. Acest aparat are maner realizat 90% din plastic reciclat si 4 rezerve pentru capul aparatului de ras, usor de inlocuit cu un simplu clic pe un buton. Aceasta rezerva usor de inlocuit dispune de 3 lame mobile nano-tech din titan care urmeaza orice contur al fetei pentru barbierit mai fin si mai precis*. De asemenea, rezervele cu lama tripla se clatesc usor. Capul pivotant si manerul ergonomic asigura control mai bun, in timp ce bara lata de protectie intinde pielea usor, inainte ca lamele sa ajunga la par. Obtineti un aspect si mai neted cu banda lubrifianta, imbogatita cu vitamina E si Aloe Vera. Cu maner curbat, usor de manevrat, acest aparat de ras pentru barbati este o adevarata definitie a performantei.

Calitatea pe care va puteti baza: fiecare lama este produsa in Europa, in fabricile BIC de ultima generatie, unde fiecare aparat de ras este supus unor inspectari vizuale fara compromisuri si la peste 25 de controale de calitate. Cu experienta de peste 40 de ani in proiectarea de aparate de ras pentru barbati, BIC este o marca in care barbatii pot avea incredere. 

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov

 

0