BIC

BIC Miss Soleil Sensitive Aparate de ras pentru femei, cu 3 lame

4 buc
21,99 lei 5,50 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Acest aparat BIC Miss Soleil Sensitive este alegerea perfecta pentru un epilat fin. Are 3 lame mobile independent si un cap pivotant care se adapteaza contururilor corpului. Banda de lubrifiere cu Aloe vera si vitamina E asigura o alunecare perfecta. Manerul ergonomic este adaptat perfect epilatului si ofera o capacitate buna de prindere si un control optim. Pentru o experienta si mai placuta, manerul este decorat cu flori gravate si este disponibil in 2 nuante: verde si roz. Acest aparat de unica folosinta, elegant si practic va pune la dispozitie calitatea si fiabilitatea BIC.

Vandute in mai mult de 160 de tari, aparatele BIC sunt fabricate in dispozitive de precizie proiectate de BIC folosind procese de inalta tehnologie. Sunt supuse unui numar mai mare de 30 de inspectii si controale riguroase. BIC ofera o gama completa de aparate de unica folosinta pentru barbati si femei si spume de ras.

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov

Acest pachet contine 3 aparate de ras plus 1 gratuit.

0