Deltaica

Deltaica Sardeluta marinata in ulei

165 g
9,99 lei 60,55 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sardeluța în ulei are la origine o străveche rețetă mediteraneană pe care pescarii ruși-lipoveni din Sulina au preluat-o de la negustorii greci din zonă și au adaptat-o la ingredientele actuale. Astfel au utilizat șprotul de Marea Neagră (denumit local “kiulca”) care se găsea din belșug, capturat de aceștia la talienele marine, în loc de hamsie de Marea Egee (denumită “gavros”), iar la marinare în loc de zeamă de lămâie au folosit vinuri albe seci dobrogene în amestec cu oțetul din vin.

Despre producator

Deltaica este o marcă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice, cu resurse din Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil, cu respect pentru natură. În prepararea produselor din pește marca Deltaica se utilizează numai ingrediente naturale. Acestea constituie o excelentă sursă de sănătate, au un conținut important de Omega-3, iar în procesul de producție nu se folosesc niciun fel de aditivi (E-uri). Toate produsele atestate Tradițional sunt înregistrate în Registrul Produselor Tradiționale al (Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale) și sunt comercializate sub numele Deltaica. Deltaica este marcă înregistrată OSIM, aflată sub tutela grupului de firme Miadmar. 

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2…+8 grade Celsius

Adresa producatorului

Strada Viticulturii Nr. 2, Tulcea, Romania

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 38 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 8 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Sprot decapitat si eviscerat 78.8%, ulei de floarea soarelui 20%, apa, otet din vin, sare, vin alb Aligote, zahar, condimente

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică4.18 kJ/247 kCal
Grăsimi20.2 g
inclusiv acizi grași saturați3.4 g
Glucide1.2 g
din care zaharuri1 g
Proteine14.7 g
Sare4.05 g
Fibre0.6 g

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.