Alfa

Alfa Placinta cu branza feta, branza Mizitra si branza Gruyere

0,65 kg
23,99 lei 36,91 lei/kg

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Toate naturale, fara OMG, fara conservanti, fara coloranti artificiali, potrivit pentru vegetarieni, fara grasimi trans, ulei extravirgin.
lada frigorifica -18ºC pana la data expirarii; congelator: -12ºC, 1 luna; frigider +2ºC, 24 de ore Preincalziti cuptorul la 180-200˚C si coaceti 35-40 min. in functie de performantele cuptorului. Pentru un aspect rumen, apetisant, decongelati inainte de preparare. Atentie: A nu se coace in cuptorul cu microunde!

faina de grau, Mizitra (zer de branza) 25%: zer de lapte pasteurizat de vaca, capra si oaie, sare iodata), apa, ulei seminte de bumbac 10%, branza Feta PDO 6%: (lapte pasteurizat de capra si oaie, sare iodata, cheag, bacterii acid lactic) iaurt 2%: (lapte pasteurizat de vaca, proteina din lapte, bacterii acid lactic iaurt). contine mai putin de 2%: amidon de porumb. 1,3% ulei extra virgin de masline, branza gruyere 1%: (lapte pasteurizat de vaca, sare iodata, bacterii acid lactic, cheag), sare iodata, gris de grau, faina de porumb, dextroza, mirodenii.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1322 kJ/316 kCal
Grăsimi18 g
inclusiv acizi grași saturați5 g
Glucide g
din care zaharuri2 g
Proteine6 g
Sare0.73 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.