Friskies

Friskies Dental Fresh Recompense caini de talie mica

110 g
7,79 lei 70,82 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

FRISKIES Dental Fresh este o tratatie delicioasa, gumoasa cu forma speciala si o combinatie de ingrediente ce sustine igiena orala a cainelui.
Cantitatea zilnica recomandata pentru caini de talie mica: 1 bucata.
Pentru sanatatea cainelui tau, respecta ghidul de hranire si antreneaza-l zilnic. Apa proaspata si curata trebuie sa fie in permanenta la dispozitie. Supravegheaza cainele atunci cand ii oferi tratatia.

Despre producator:

Istoria noastra incepe in 1866, odata cu infiintarea Companiei Anglo-Elvetiane de Lapte Condensat. Henri Nestlé dezvolta o revolutionara hrana pentru sugari in 1867, iar in 1905 compania pe care a fondat-o fuzioneaza cu Anglo-Swiss, pentru a forma ceea ce acum este cunoscut sub numele de Grupul Nestlé. In aceasta perioada orasele cresc, iar caile ferate si navele cu aburi reduc costurile marfurilor, stimuland comertul international cu bunuri de larg consum.

Instructiuni de depozitare:
Intr-un loc uscat si racoros

Adresa producator:
Str George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, Sector 2, Bucuresti

Compozitie: cereale, glicerol, substante minerale, carne si produse derivate de natura animala, sorbitol, legume, uleiuri si grasimi, produse derivate de natura vegetala (patrunjel uscat 0,2%).Aditivi tehnologici: mg/kg: Bentonita (argila): 16300;
Aditivi pentru gust: mg/kg: Aroma de Menta: 3600. Antioxidanti.

Constituenti analitici: Proteine: 8,3 % Uleiuri si grasimi: 3,7 % Cenusa bruta: 11,5 % Fibra neprelucrata: 2,1 % Umiditate: 16,0 %.