Gillette

Gillette Series Arctic Ice After shave

100 ml
35,99 lei 359,90 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Gillette Aftershave Splash Arctic Ice a fost conceput special pentru ingrijirea pielii barbatilor. Finalizati rutina de barbierit cu un aftershave delicat, placut care improspateaza pielea proaspat barbierita.
Finalizati un barbierit exceptional cu o atingere curata, revigoranta.
Aftershave Balsam cu actiune 3in1: hidrateaza, hraneste si protejeaza.
Ajuta la refacerea pielii pentru un echilibru sanatos.
Lasa pielea hidratata si calmata.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

Aqua, Cetearyl Isononanoate, Glycerin, Panthenol, Menthol, Parfum, Dimethicone, Dimethiconol, Bisabolol, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zingiber Officinale Root Extract, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Myreth-3 Myristate, Sodium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PPG-26 Oleate, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, Iodopropynyl Butylcarbamate, Butylene Glycol, Limonene