Swiffer

Swiffer Sweeper Rezerve lavete uscate pentru pardoseala

36 buc
47,89 lei 1,33 lei/buc

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lavetele de rezerva Swiffer trebuie utilizate cu mopul Sweeper pentru a capta si bloca murdaria, praful si parul de pe orice suprafata din locuinta ta, de 3X mai bine decat un mop traditional. De asemenea, poate fi utilizat pentru a completa aspirarea, pentru a capta praful fin ramas sau ca instrument de curatare intre aspirari, pentru a evita curatarea generala frecventa. Cum? De ce? Grosimea lavetelor si modelul specific, combinate cu actiunea lor electrostatica, permit captarea prafului si blocarea acestuia in laveta. In plus, cu capul pivotant la 360° Swiffer Sweeper, puteti curata oriunde, chiar si in locuri greu accesibile, cum ar fi sub frigider, aragaz si masina de spalat vase, sub paturi, canapele si chiar si in colturi si margini unde maturile si mopurile nu pot ajunge intotdeauna; nu-i asa ca e uimitor? Cu lavetele uscate de curatare Swiffer, curatenia nu a fost niciodata mai rapida si mai usoara. Sfaturi de stiut: este deosebit de usor sa curatati parul de animale, deoarece majoritatea animalelor naparlesc tot timpul, sau daca suferiti de alergii la praf. Nu uitati ca laveta mai moale poate fi utilizata pe toate suprafetele dure, inclusiv: linoleum, vinil, ceramica si pardoseli din lemn finisate.
Capteaza si blocheaza de pana la trei ori mai mult praf si par decat un stergator traditional.
10 rezerve pentru curatarea prafului (manerul pentru stergator vandut separat).
Functioneaza pe toate suprafetele uscate, fara a lasa reziduuri.
Mii de fibre pufoase capteaza si blocheaza praful si parul, care sunt doar raspandite de stergatoarele de praf cu pene.
Agitati si infoiati rezerva inainte de a o pune pe manerul ergonomic pentru o actiune completa de captare si blocare.
Perfect pentru a curata parul de animale.
Rezerve fabricate 33% din fibre sintetice reciclate. Ambalajul este complet reciclabil.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti