Essentiae

Essentiae ECO Mix de sare si condimente demeter Anti Age

55 g
ECO
33,49 lei 608,91 lei/kg

Livrare în 2 ore

Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mixul de sare si condimente ECO demeter Anti Age Essentiae este un produs de calitate superioara provenit din agricultura biodinamica certificata, metoda prin care substantele active se produc in procentul cel mai mare.

Proprietatile digestive si purificatoare ale plantelor aromatice, alaturi de numeroasele beneficii nutritionale ale cartofului dulce precum continutul de antioxidanti, vitamine si minerale, confera acestui amestec rolul de a ajuta la cresterea imunitatii organismului si a oferii o stare sufleteasca buna, devenind un ajutor valoros impotriva imbatranirii.

Prezenta ridicata a carotenoizilor poate ajuta la prevenirea retinopatiilor, fiind suficiente doar doua masuri la fiecare masa.

Mod de intrebuintare

Acest amestec se presara in cantitati mici, dupa gust, in orice fel de mancare. Este ideal pentru a da un plus de savoare produselor de patiserie, legumelor, supelor si pentru orice fel de mancare careia doriti sa-i oferiti o nota delicata.

Despre producator

Essentiae este brandul companiei Fattoria Cuore Verde si obiectivul locului in care este amplasata firma este construirea unui adevarat organism agricol, in care sa existe un echilibru perfect intre lumea insectelor, lumea animalelor, lumea microbiana si calitatea masei vegetale, astfel incat sa ajungem la o realitate ecologica superioara.

Produsele Essentiae au fost intotdeauna cultivate exclusiv prin metoda biodinamica, in care sunt exploatate influentele diverselor ritmuri ale naturii, prin care se observa o vitalitate mai buna a culturilor si un continut mai ridicat de valori nutritive ale alimentelor.

Acest tip de agricultura nu se impune in fata naturii, fermierul biodinamic observand procesele naturale, incurajandu-le astfel incat sa se formeze un sol din ce in ce mai fertil, din care sa rezulte produse de cea mai inalta calitate si vitalitate.

Conditii de depozitare
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Producator

Loc. Corniolino, 36, 52016
Castel Focognano AR
Italia

Sare de mare 60%, cartof dulce*, salvie*, cimbru*, cimbru de iarna*, maghiran* (in cantitati variabile). (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica si biodinamica)