Marten

Marten Salam Comte platou salam cu branza Comte Marten

80 g
 18,49 lei 231,13 lei/kg
Țara: Germania,

Salam crud uscat, din carne de porc si branza Comte, fin feliat, in mucegai nobil.

Branza Comté DOP provine din regiunea franceza istorica Franche-Comté. Maturarea trebuie sa dureze minimum 120 de zile si debuteaza cu faza de prematurare. În acest timp, rotile de branza sunt sarate si unse cu o anumita flora bacteriana de cel putin doua ori pe saptamana. Continutul de grasimi trebuie sa fie de minimum 45 %. Culoarea variaza de la ivoriu la galben, in functie de anotimpul in care au fost produse. Branza Comté DOP de vara este de un galben mai intens, iar cea de iarna este mai deschisa la culoare.

Conditii de pastrare: 

A se pastra la o temperatura de 0-7°C. 

Conditii de consum: 

A se consuma in 3 zile de la deschidere.

Despre producator:

Noi avem ce-ti doresti! Un sortiment bogat de preparate din carne Zimbo! Zimbo este unul din putinii producatori care ofera toata gama de mezeluri de la salamurile crud-uscate, parizer, pateuri tartinabile la sunca rotisata si carnati proaspeti pentru grill. Calitatea este pentru noi o chestiune ce tine chiar de suflet. Incepand cu procurearea materiei prime, continuand cu productia si ambalarea, Zimbo isi pune amprenta la standardele cele mai inalte pe produse si pe procesul lor de fabricatie.
Procesul incepe cu o atenta, meticuloasa selectie si permanenta supraveghere si control a furnizorilor, atat pentru carne cat si pentru condimente.
Zimbo impune cele mai inalte standarde si in ceea ce priveste igiena si siguranta in toate procesele de productie.

Adresa producator:

ZIMBO România SRL, Str. Mosoaia 48-50, 042145 Bucuresti, România.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”