1000 de Chipuri

1000 de Chipuri Feteasca Neagra Vin rosu sec

0,75 l
18+
57,99 lei 77,32 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un vin rosu rubiniu cu reflexii violacee si arome complexe de fructe rosii bine coapte si prune uscate. Gustul este catilefat si bine echilibrat, consistent, cu o aciditate potrivita si un postgust lung si intens.

Instructiuni de folosire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Intr-o lume a vinului plina de chateau-uri, domenii si alte nume celebre crama reprezinta niste chipuri, pentru unii anonime, pentru cei care ii cunosc probabil niste inconstienti, care nu vor sa produca milioane de sticle ci fericire pe chipul catorva oameni. Nu ofera informatii de genul “vin cu o tinuta remarcabila, cu personalitate, sau asocieri gastronomice complexe”. 1000 de Chipuri se asociaza in general cu prietenii, dar poate fi degustat si singur.

Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din Dealu Mare.

Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in tancuri din inox alimentar deoarece acestea nu afecteaza organoleptic produsul finit.

In cazul vinurilor rosii, se practica o macerare-fermentare timp de 3-4 saptamani la temperaturi intre 20 si 28 grade Celsius pentru o extractie optima a culorii, aromelor si taninilor. Vinul rezultat cu fermentatia alcoolica finalizata sau pe final va fi separat de boabe si tras in tancuri pentru finalizarea fermentatiei malolactice ce va face vinurile mai catifelate, onctuoase.

Conditii de depozitare

A se depozita la temperaturi cuprinse intre 5 si 25 grade Celsius

Adresa producatorului

Strada Valea Bobului 20, Urlati

Feteasca Neagra

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.