Hipp

Hipp Solutie rehidratare orala pe baza de mar

200 g
18,99 lei 94,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aliment pentru rehidratare, gata preparat, din ingrediente naturale, cu un continut nutritional special formulat pentru a reface echilibrul perturbat al apei si electrolitilor, prin adaos de saruri minerale. De la 6 luni.

Instructiuni de utilizare:

Daca medicul nu recomanda altfel, se administreaza exclusiv HiPP ORS 200 in primele 3 pana la 4 ore. In diareea usoara: 20-30 ml/kg greutate corporala (GC) (scadere in greutate pana la 3% din GC). In diareea moderata: 30-80 ml/kg GC (scadere in greutate intre 3 si 8% din GC)

Atentionari speciale :

Urmati sfatul medicului.

Despre producator :

In 1897, Joseph Hipp s-a casatorit cu Maria Ostermayer, o femeie din Pfaffenhofen, si impreuna au fondat o familie cu multi copii. In 1899 s-au nascut cei doi gemeni care au avut probleme de nutritie. Mama lor avea probleme cu alaptarea, motiv pentru care tatal lor a trebuit sa rezolve aceasta problema de nutritie.

Ca brutar creativ, acest lucru nu a fost dificil pentru el. A copt biscuiti si si-a facut propria faina de biscuiti (pesmet dulce). Cu acest pesmet dulce a imbogatit laptele, care astfel a devenit mult mai satios. Gemenii au supravietuit si s-au dezvoltat bine, precum si urmatorii cinci copii.

Asa s-au pus bazele unei firme pentru tot ce este mai pretios in viata! Formulele de lapte HiPP sunt de o calitate superioara, cu mare accent pe calitatea si valoarea nutritiva a produselor pe care le comercializeaza. Avand produse care sunt cat se poate de naturale, se foloseste doar lapte de calitate organica, strict controlat deoarece copiii care sunt partial alaptati sau nu sunt alaptati, au nevoie de o formula de lapte de calitate care sa poata fi un adevarat substituent al laptelui matern, organismul lor fiind foarte sensibil.

Instructiuni de depozitare :

Ambiental 

Adresa producatorului:

Hipp GmbH, Theresienthalstraße 68 A, 4810 Gmunden, Austria

Solutie de rehidratare orala pe baza de mar, gata preparata. Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale; pentru regimul dietetic al dispepsiei sugarilor (boli diareice la sugari). Apa(83%), suc de mar(16%), maltodextrina, sare de masa iodata, citrat de potasiu, corector de aciditate: acid citric. Ajuta in cazurile de diaree. Gata preparata. Fara gluten. Fara adaos de lactoza. Fara adaos de proteine din lapte

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică53 kJ/12 kCal
Grăsimi0.06 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide3 g
din care zaharuri1.6 g
Proteine0.02 g
Sare0.35 g
Fibre0 g