Bambo Nature

Bambo Nature Servetele umede

80 buc
9,29 lei 0,12 lei/buc

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Danemarca,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Servetele umede Bambo Nature sunt un element indispensabil oriunde mergi tu si copilul, pentru fiecare moment cand ii serviti masa copilului, pentru schimbarea scutecului, pentru kitul necesar in poseta oricarei femei, pentru calatorie, picnic, somn - oriunde tu si copilul tau mergeti.

Servetelele Bambo Nature sunt vegane si nu contin ingrediente de origine animala, doar ingrediente naturale derivate din plante.

Acestea sunt certificate de Nordic Swan Ecolabel si Asthma Allergy Nordic, fiind o alegere durabila si sigura pentru bebelus si mediul inconjurator.
 

Despre producator

Abena este un producator danez, cu peste 1.900 de angajati si care opereaza pe +90 de piete din intreaga lume. Sediul este in Aabenraa, Danemarca si detin filiale in 13 tari. Au propriile unitati de productie in Danemarca, Suedia si Franta si se aprovizioneaza cu produse din intreaga lume. Se ocupa de orice nevoie, de la produse medicale si de ingrijire a sanatatii, pana la produse pentru restaurante si hoteluri, solutii de curatare si gestionare a deseurilor si multe altele.

Producator

ABENA A/S
Egelund 35
DK-6200 Aabenraa
Denmarca

0