Bambo Nature

Bambo Nature ECO Aleze absorbante, 60x60 cm

10 buc
29,29 lei 2,93 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Danemarca,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Alezele Bambo Nature permit pielii sa respire si asigura protectia paturilor si a scaunelor. Oferind o protectie sporita pentru patuturile bebelusilor si pentru mesele de schimbat, aceste aleze reprezinta alegerea ideala pentru copii, gratie stratului exterior ce permite pielii sa respire si care mentine pielea ferita de iritatii.

Alezele contin puf si material superabsorbent, care incapsuleaza lichidul, mentinand stratul superior perfect uscat, intr-un timp foarte rapid. In plus, alezele au margini sigilate, pentru o protectie optima impotriva scurgerilor, iar suprafata lor fina asigura confortul pentru bebelusi.

Alezele Bambo Nature asigura absorbtie moderata. Materia prima absoarbe de 10 ori greutatea proprie si are proprietati excelente de dispersare a fluidelor.

Produsele destinate incontinentei au fost create astfel incat sa asigure o emanare minimala a mirosurilor. Controlul mirosurilor reprezinta un factor critic pentru discretia utilizatorului.

Despre producator

Abena este un producator danez, cu peste 1.900 de angajati si care opereaza pe +90 de piete din intreaga lume. Sediul este in Aabenraa, Danemarca si detin filiale in 13 tari. Au propriile unitati de productie in Danemarca, Suedia si Franta si se aprovizioneaza cu produse din intreaga lume. Se ocupa de orice nevoie, de la produse medicale si de ingrijire a sanatatii, pana la produse pentru restaurante si hoteluri, solutii de curatare si gestionare a deseurilor si multe altele.

Producator

ABENA A/S
Egelund 35
DK-6200 Aabenraa
Denmarca

0