Prosain

Prosain ECO Suc de coacaze negre

500 ml
ECO
 36,79 lei 73,58 lei/l
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Sucul de coacaze negre bio Prosain este obtinut 100% din coacaze negre ecologice
Fructele sunt atent selectate pentru gustul lor dar si pentru beneficiile nutritionale. Sucul Prosain contine zaharuri doar in mod natural.
Coacazele sunt bogate in fitonutrienti, antioxidanti si sunt o sursa excelenta de vitamine esentiale si minerale, astfel ca ofera multiple beneficii pentru sanatate. Aceste fructe sunt sarace in calorii si grasimi si tocmai de aceea sunt recomandate in curele de slabire. Continutul de fibre ajuta la reglarea digestiei si trateaza constipatia precum si alte probleme digestive. 

Instructiuni de folosire

Este o bautura sanatoasa si biologica care ofera un aport de energie. Este ideala pentru a fi cosumata in orice moment al zilei.
Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in cel mai scurt timp.

Despre producator

Sub palaria de brand Prosain, productia ecologica a fost asumata inca din 1968, compania incepand sa viseze in urma cu peste 50 de ani la o lume mai buna in care se respecta mai mult pamantul, produsul si oamenii astfel.
Folosirea fructelor si legumelor cultivate fara pesticide sau ingrasaminte chimice sintetice, asigura produse mai sanatoase si care au un aport de nutrienti considerabil crescut si un gust mai bun. Avand la baza aceasta perspectiva asupra alimentelor, compania a facut conversia la agricultura ecologica folosind parteneriatele cu fermierii locali si cooperativele cunoscute la acel moment.
Ingredientele folosite pentru produsele Prosain sunt pregatite cu grija, incepand de la momentul recoltarii lor si pana la preparea produsului finit, astfel ca sunt depasite cele mai stricte specificatii din industrie, cu scopul de a garanta clientului un gust excelent, fara arome sau coloranti artificiali.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Prosain 
Chemin du Matès, 66670 BAGES

0