• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe
-25 %

Prosain ECO Suc din 5 super fructe

500 ml
ECO
Până la 10.04
 28,49 lei 
37,99 lei56,98 lei/l
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Prosain ECO Suc din 5 super fructe

Sucul Prosain este obținut doar din fructe ecologice: rodie, aronia, coacăze negre, afine și merișor. Fructele sunt atent selectate pentru gustul lor, dar și pentru beneficiile nutriționale.

Sucul din 5 super fructe bio Prosain este obtinut doar din fructe ecologice: rodie, aronia, coacaze negre, afine si merisor. 
Fructele sunt atent selectate pentru gustul lor dar si pentru beneficiile nutritionale. Sucul Prosain contine zaharuri doar in mod natural.
Cele 5 superfructe: rodia, aronia, coacazele negre, afinele si merisorul sunt bogate in antioxidanti, vitamine, minerale si au o multime de beneficii pentru sanatate. Acest minunat suc are efect antioxidant si antinflamator, te ajuta sa slabesti, regleaza diabetul, colesterolul, sistemul cardiovascular, aparatul digestiv, reduce riscul de cancer si intareste imunitatea.

Instructiuni de folosinta

Este o bautura sanatoasa si biologica care ofera un aport de energie. Este ideala pentru a fi cosumata in orice moment al zilei.
Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in cel mai scurt timp.

Despre producator

Sub palaria de brand Prosain, productia ecologica a fost asumata inca din 1968, compania incepand sa viseze in urma cu peste 50 de ani la o lume mai buna in care se respecta mai mult pamantul, produsul si oamenii astfel.
Folosirea fructelor si legumelor cultivate fara pesticide sau ingrasaminte chimice sintetice, asigura produse mai sanatoase si care au un aport de nutrienti considerabil crescut si un gust mai bun. Avand la baza aceasta perspectiva asupra alimentelor, compania a facut conversia la agricultura ecologica folosind parteneriatele cu fermierii locali si cooperativele cunoscute la acel moment.
Ingredientele folosite pentru produsele Prosain sunt pregatite cu grija, incepand de la momentul recoltarii lor si pana la preparea produsului finit, astfel ca sunt depasite cele mai stricte specificatii din industrie, cu scopul de a garanta clientului un gust excelent, fara arome sau coloranti artificiali.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Prosain
Chemin du Matès, 66670 BAGES

0