Bio Junior

Bio Junior ECO Cereale petale cacao

250 g
ECO
25,39 lei 101,56 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un lucru este sigur, toti copiii iubesc cerealele cu cacao crocante. Cerealele pentru micul dejun Bio Junior cu delicioasa pudra de ciocolata elvetiana eco pentru gust, fara conservanti, fara coloranti.

Cerealele Bio Junior Petale Cacao au un continut ridicat de fibre (bogate in vitamine, minerale si oligoelemente), avand in compozitie 57,5% cereale. Pentru un mic dejun plin de energie, incearca aceste cereale crocante cu pudra de ciocolata elvetiana, startul preferat al intregii familii pentru o zi plina de provocari. In plus, ambalajul cerealelor cuprinde diverse jocuri, care ii vor stimula imaginatia, creativitatea si grija fata de mediul inconjurator celui mic, in timp ce tu te poti ocupa in liniste de treburile casei.

Indififerent daca alegi sa le consumi cu lapte, bauturi vegetale precum laptele de migdale sau cu iaurt, te vor surprinde cu gustul bogat si intens de ciocolata.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.

Despre producator

Bio Junior este prima marca romaneasca de produse certificate ecologic si destinate copiilor peste 3 ani.  Produsele sunt fabricate in unitati de productie cu traditie in Europa – garantat fara coloranti si conservanti, cu ingrediente integrale, ce pastreaza toti nutrientii benefici unui organism aflat in plina dezvoltare: cereale integrale bogate in fibre si vitamine din grupul B, unt, cacao pura bogata in magneziu, ovaz, etc.

Producator

NUTRIVITA
Bd. Eroilor nr. 4,
077097, Voluntari, Ilfov
Romania

Faina de grau* si secara* 57,5%, zahar*, pudra de cacao* degresata 7,5%, sirop de grau*, pudra de ciocolata* 2,5% (zahar de trestie*, cacao* pudra, unt de cacao*, vanilie* pudra, emulsifiant: lecitina de soia*), miere*, sare, ulei de floarea soarelui*. *Ingrediente agricole provenite din agricultura ecologica 100%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1630 kJ/386 kCal
Grăsimi2 g
inclusiv acizi grași saturați1 g
Glucide80 g
din care zaharuri32 g
Proteine8 g
Sare0.58 g
Fibre8 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.