Felix

Felix Party Mix Mixed Grill Recompense pisici cu vita, pui si somon

60 g
6,99 lei 116,50 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Traieste mai multe momente placute alaturi de pisica ta cu noul Felix Party Mix - care contine un mix irezistibil si colorat de recompense, pline de arome delicioase si ademenitoare, intr-o textura atragatoare. 
Ghid de hranire: Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea pisicii tale, respecta ghidul de hranire si ajusteaza masa principala in consecinta. Pisica trebuie supravegheata atunci cand primeste gustarea. 

Despre producator:

Istoria noastra incepe in 1866, odata cu infiintarea Companiei Anglo-Elvetiane de Lapte Condensat. Henri Nestlé dezvolta o revolutionara hrana pentru sugari in 1867, iar in 1905 compania pe care a fondat-o fuzioneaza cu Anglo-Swiss, pentru a forma ceea ce acum este cunoscut sub numele de Grupul Nestlé. In aceasta perioada orasele cresc, iar caile ferate si navele cu aburi reduc costurile marfurilor, stimuland comertul international cu bunuri de larg consum.

Instructiuni de depozitare:
Intr-un loc uscat si racoros

Adresa producator:
Str George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, Sector 2, Bucuresti

Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala (34%*), cereale, uleiuri si grasimi, extracte de proteine vegetale, Substante minerale, Zaharuri, drojdii, peste si produse derivate din peste (1%*).
(*echivalentul a 50% carne si produse derivate de natura animala rehidratate cu 10% pui si 0,5% vita) (**echivalentul a 2% peste si produse derivate din peste rehidratate cu 0,5% somon). .Aditivi nutritionali: IU/kg: Vitamina A: 31700; Vit D3: 1000; Vit E: 170; mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 100); Iodat de calciu anhidru: (I: 2,7); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 16); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 50); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 170); Selenit de sodiu: (Se: 0,15). Coloranti si Antioxidanti.

Constituenti analitici: Proteine: 35,0%, Continut de grasimi: 19,5%, Cenusa bruta: 8,5%, Fibre brute: 0,5%, Acizi grasi Omega 6: 2,6%.